INFRALINE maahantuo ja valmistaa polttoaineen kuljetus- ja varastointisäiliöitä, erilaisia pumppuja ja tarvikkeita kemikaaleille ja polttoaineille, sekä runsaasti ympäristö- ja yhdyskuntateknisiä tuotteita, mm. markkinoiden matalimpia yumpisäiliöitä. Laaja tuotevalikoima alansa huippujen päämiesten kautta takaa runsaan tarjonnan ja laadukkaat tuotteet sekä viimeisimmät uutuudet. Toiminnan keskiössä on erilaiset säiliöt, suurin osa polyeteeniä, mutta myös lujitemuovia, alumiinia ja terästä käytetään.

Olemme avanneet noutovaraston osoitteessa Högberginhaara 3 D (Kehä 4 center), 04360 Tuusula. Saatavana mm. Adblue / Urea liuos, tuulilasinpesunesteet, kuljetus- ja varastosäiliöt, pumput jne. 

INFRALINE

Päätuotteet (INFRALINE tuotteet) ovat polttoainesäiliöiden ohella kaikki maatalouden ja teollisuuden oheistuotteet, sekä työvälineet ammattikäyttöön. Yksi merkittävä uutuus artikkeleista on AdBlue nesteiden maahantuonti, varasto- ja kuljetussäiliöt ja pumpputarvikkeet.

INFRALINE tuotteet ovat tämänpäivän merkittävin tuoteperhe ammattilaisten sekä harrastajien käytössä. Maahantuontimme ja kotimaisten valmistajiemme kanssa seuraamme maatalouden, teollisuuden ja harrasteryhmien tarpeita herkeämättä. Näiden ryhmien palaute onkin tärkein väline tuotteidemme tarjonnan kehittämisessä.

INFRALINE tuotteet kuuluvat korjaamo- ja teollisuuslaitteita myyvään Korin Oy:n. Voit tilata myös kaikki Korin Oy:n edustamat tuotteet kauttamme.

Vastaamme mielellämme asiakkaan palautteeseen ja kuuntelemme tarpeitasi.

Ystävällisin terveisin

Jukka Rantamäki - INFRALINE